Kunstmarkt

Op 29 en 30 mei 2021 toveren we dorpshuis Artharpe in Adorp om tot een heuse kunstmarkt. Inwoners van Adorp, Sauwerd, Wetsinge kunnen die twee dagen zelf kunst te koop aanbieden. Iedereen die kunst in huis heeft en wel eens iets anders wil, kan er terecht. Het kan gaan om schilderijen, beelden, glaswerk, hedendaagse of oudere kunst. Alles is mogelijk mits het werk door een kunstenaar is ontworpen of vervaardigd. Bezoekers van de markt die laagdrempelig een kunstwerk aan willen schaffen, kunnen er terecht. Er is live muziek zodat het geheel een levendig gebeuren wordt.

Wie kunst wil verkopen kan voor € 10 euro voor 2 dagen een kraampje huren. De verkoper bepaalt zelf de prijzen. Degenen die belangstelling hebben en graag meer willen weten, kunnen liefst voor 1 november aanstaande een mail sturen naar: jenlvanderlaan@home.nl. De organisatoren nemen dan contact op om verdere afspraken te maken.

Het spreekt voor zich dat de commissie bij alle activiteiten de Corona maatregelen in acht neemt en de activiteiten zo nodig opschort.