Adorp informeert

Selecteer pagina

Sinterklaas verwacht rond 13.30 uur bij Dorpshuis Artharpe aan te komen met zijn Pieten en ziet ernaar uit om daar weer veel Adorper kindjes te begroeten. Nu alleen maar hopen dat de Pieten niet weer allerlei rare capriolen hebben uitgehaald of uithalen. Na de gekke, natte en verbrande pakjes van vorig jaar is Sinterklaas wel een beetje bezorgd.

Oh ja, wij weten dat Sinterklaas het altijd zo leuk vindt als er kindjes zijn die een mooie tekening voor hem maken, een dansje of een trucje laten zien of een liedje voor hem zingen. Dus begin maar vast met tekenen of oefenen en wie weet kom jij op 13 november aan de beurt. Lukt het op 13 november niet, dan niet getreurd. Sinterklaas komt met zijn Pieten ook nog op school.

We zijn als organisatie blij dat we dit jaar weer een welkomstfeest kunnen organiseren. Maar, we hebben dit jaar helaas nog wel te maken met de geldende coronaregels. Sinterklaas is vooral een kinderfeest en daarom willen we als organisatie een oproep doen om de basisschoolkinderen zoveel mogelijk alleen het feest te laten bijwonen.

** CORONAPROTOCOL **
Bij jongere kinderen het liefst maximaal één begeleider waarbij geldt dat iedereen vanaf 13 jaar die het welkomstfeest bijwoont over een geldig coronatoegangsbewijs moet beschikken. Aan de deur wordt gecontroleerd op een geldig coronatoegangsbewijs. Verder geldt dat iedereen vanaf 13 jaar de 1,5 meter maatregel dient aan te houden in de zaal en een vaste zitplaats krijgt. Het aantal zitplaatsen is beperkt.

We zouden het liefst willen dat iedereen zonder gedoe aanwezig kan zijn. Het is echter even niet anders. We zijn al lang blij dat er dit jaar weer een welkomstfeest voor Sinterklaas georganiseerd kan worden. En samen zorgen we er op deze manier voor dat het een leuk welkomstfeest wordt.