Algemeen nieuws

Hunzefestival in Noorderhoogebrug op 23-24 juni 2018
21 juni, 2018 - 23:47

Een doe-weekend voor kinderen in het teken van de natuur. Lopen over touwbruggen, dieren leren herkennen in het donker, een beverburcht bouwen, waterbeestjes onderzoeken: het Hunzefestival is een weekend vol spannende en uitdagende activiteiten. Natuurlijk mogen pappa’s, mamma’s, opa’s en oma’s mee!

Hoge opkomst inloopavond nieuwbouwplannen 't Stee
19 juni, 2018 - 22:36

Afgelopen woensdagavond 13 juni hebben Stichting Kuub, architectenbureau Skets en Dorpsbelangen Adorp de nieuwbouwplannen op het voormalige voetbalveld ‘t Stee gepresenteerd.

Feestelijke reünie van B-none op 16 juni
8 juni, 2018 - 16:50

Op zaterdag 16 juni vindt er vanaf 21.00 uur een bijzonder concert plaats in het Witte Hoes in Adorp. De blues/-soulband B-None treedt samen met de formatie Jazzskabrass op voor het goede doel. En dat is AMANI, een Tanzaniaanse jeugdorganisatie die hulpverlening biedt aan straatkinderen in onder meer de steden Moshi en Arusha.

Band Daves gaat Davie Bowie evenaren in 't Witte Hoes
31 mei, 2018 - 23:44

Eindelijk is het zo ver.Een van mijn favoriete bands in t Witte Hoes. Roel komt met z'n band Daves op zaterdag 2 juni naar 't Witte Hoes waar hij op weergaloze manier het talent van David Bowie en Brian Ferry evenaart. Wat kun je dan ook van een band genieten als alles klopt.

Adorp verrast met met nieuwe roodlicht-snelheids-camera
16 april, 2018 - 23:49

Na dringend optreden van een aantal dorpsgenoten die de focus van hun eigen camera's lieten vallen op DoorrijdenBijRoodLicht heeft de provincie Groningen zijn verantwoordelijkheid genomen en het Openbaar Ministerie aangesproken op de situatie in Adorp met betrekking tot de voetgangersoversteekplaats bij 't Witte Hoes. Zie ook reactie Chiel van Veen.