Algemeen nieuws

Schaken in 't Witte Hoes
19 januari, 2020 - 00:12

Vind je schaken leuk, is het je hobby of deed je het ooit eens en wil je het weer oppikken? Kom dan dinsdag 21 januari naar 't Witte Hoes, gezellig schaken in een mooi café en ontmoet andere liefhebbers. De bedoeling is om na verloop van tijd een informeel schaakclubje op te richten om eens in de week samen te spelen. Dus voor jong en oud, beginner en ervaren, tot dinsdag. Om 20.00 uur eerst koffie of thee van 't Hoes, daarna schaken.

RTV Noord: Anja Sjoerdsma stopt met vleermuizenopvang
6 januari, 2020 - 01:21

RTV Noord: De vleermuizenopvang in Adorp verdwijnt. Het is er zodanig druk, dat eigenaresse Anja Sjoerdsma het niet meer kan bijbenen. 'Het wordt mij te veel en begint me over het hoofd te groeien', vertelt ze zichtbaar aangeslagen.

Plaatjes van “Adorp in het licht”.
29 december, 2019 - 22:47

Onderstaande link geeft een impressie van “ Adorp in het licht”.
https://youtu.be/fYU-UwHDSQA

Het nieuwe jaar inluiden op Borrel voor Bestuursleden
29 december, 2019 - 15:55

De besturen van de Ubbegaheem dorpencoöperatie Reitdiepdal en dorpsbelangen Sauwerd en Wetsinge geven graag weer een slinger aan de samenwerking tussen de verenigingen, zoals de dorpenfolder en het gezamenlijk overleg. Op zaterdag 4 januari 2020 van 16.00 tot 18.00 uur in Ubbegaheem Sauwerd.

Provincie Groningen biedt noodvoorziening voor verlichting Adorp
4 december, 2019 - 12:16

Provincie Groningen: We zijn sinds gisteren bezig met het regelen van noodverlichting in Adorp. Dit is gelukkig gelukt. Met ingang van morgen staan er twee lichtmasten met voldoende vermogen om het deel tussen Dunning en de noordelijke bushaltes te verlichten. De precieze locaties zijn voor het tankstation en op het noordelijke pleintje bij het Witte Hoes. Dit is afgestemd met de bewoners van het Witte Hoes en de eigenaar van het tankstation.