Nieuws

Handige klusser gezocht
25 februari, 2019 - 11:38

Vies worden mag op onze natuurspeelplaats. Maar omdat we de modder graag buiten willen houden zijn we op zoek naar iemand die twee laarzenrekken voor ons wil maken. We hebben budget voor het materiaal. Welke handige klusser helpt ons uit de brand?Wil je ons helpen? Neem dan contact op met Jessica Hoekstra, Jessica-hoekstra@home.nl of 0621807449

Goed bericht van schoolbestuur L&E voor IKC De Wierde in Adorp
16 juli, 2018 - 23:32

In 2015 dreigde sluiting van Kromme Akkers, De Getijden en De Wierde als gevolg van een omvangrijk toekomstplan voor scholen in het gebied tussen Lauwers en Eems. Het protest tegen de plannen leidde tot gezamenlijke initiatieven van ouders, leerkrachten en organisaties in de verschillende dorpen. In 2018 zou het project geëvalueerd worden en kon worden bekeken of de scholen bestaansrecht hadden.

Open dag IKC De Wierde Adorp op dinsdag 3 april
26 maart, 2018 - 21:51

Midden in de natuur en vlakbij de stad ligt IKC De Wierde. Hier sluiten onderwijs en kinderopvang naadloos op elkaar aan. Zo is er twee ochtenden per week een peuterontwikkelingsgroep, waarin onze peuters eens per week een uur in de kleuterklas ogen spelen. Dit zorgt voor een vloeiende overgang van dagopvang naar basisschool.

Voorleesontbijt op IKC De Wierde
25 januari, 2018 - 13:39

Donderdagmorgen was er naar aanleiding van de 15e editie van De Nationale Voorleesdagen een voorleesontbijt op IKC De Wierde. Vroeg in de morgen druppelden de eerste kinderen in pyjama en met knuffels het kindcentrum binnen. Alle kinderen konden genieten van een lekkere, gezonde hap tijdens het voorlezen, verzorgd door de fantastische ouderraad van het IKC kindcentrum.

Sint komt uit de doos bij feest op IKC De Wierde
6 december, 2017 - 14:01

Al vroeg kwamen de kinderen van IKC De Wierde vandaag om onder begeleiding van de accordeon van de heer Balkema Sinterklaasliedjes te zingen om de goedheiligman te verwelkomen. De hoofdpiet had echter andere plannen. Vanwege de aanleg van de Natuurspeelplaats in Adorp was hoofdpiet van plan het feest van Sinterklaas te wijzigen. Hij heeft een groep bouwvakkers geregeld, die zouden helpen met de verdere aanleg van de natuurspeelplaats.