Nieuws

Voorleesontbijt op IKC De Wierde
25 januari, 2018 - 13:39

Donderdagmorgen was er naar aanleiding van de 15e editie van De Nationale Voorleesdagen een voorleesontbijt op IKC De Wierde. Vroeg in de morgen druppelden de eerste kinderen in pyjama en met knuffels het kindcentrum binnen. Alle kinderen konden genieten van een lekkere, gezonde hap tijdens het voorlezen, verzorgd door de fantastische ouderraad van het IKC kindcentrum.

Sint komt uit de doos bij feest op IKC De Wierde
6 december, 2017 - 14:01

Al vroeg kwamen de kinderen van IKC De Wierde vandaag om onder begeleiding van de accordeon van de heer Balkema Sinterklaasliedjes te zingen om de goedheiligman te verwelkomen. De hoofdpiet had echter andere plannen. Vanwege de aanleg van de Natuurspeelplaats in Adorp was hoofdpiet van plan het feest van Sinterklaas te wijzigen. Hij heeft een groep bouwvakkers geregeld, die zouden helpen met de verdere aanleg van de natuurspeelplaats.

Wat doe jij op BURENDAG?
14 september, 2017 - 18:48

Zaterdag 23 september van 9.30 - 13.00 uur is het Burendag. Dan steken we de handen uit de mouwen voor onze nieuwe natuurspeelplaats. Help je mee? Samen maken we het terrein weer een stukje mooier. Wij zorgen voor koffie en we sluiten samen af met zelfgemaakte soep en broodjes.

Musicaltraditie op unieke wijze doorbroken op IKC De Wierde
22 juli, 2017 - 23:21

Dit schooljaar wilde IKC De Wierde in Adorp eens helemaal wat anders. De musicaltraditie werd doorbroken en na een tijdje broeden, stonden een aantal ouders op die met de kinderen een prachtige, persoonlijke voorstelling hebben neergezet.

Natuurspeelplaats Adorp geeft officieel tintje aan start van de werkzaamheden.
18 juni, 2017 - 11:45

Op het gemeentelijk terrein rondom de school De Wierde hebben zich twintig ouders en ongeveer evenveel kinderen verzameld om samen een start te maken met de werkzaamheden op het speelterrein rondom de school. Wethouder Blok was bij deze gelegenheid aanwezig om de officiële handeling te verrichten.