Nieuws

Natuurspeelplaats Adorp onder grote belangstelling geopend
8 juni, 2018 - 22:55

Eindelijk na twee jaren van plannen maken, klusdagen organiseren en dus met veel inzet van ouders en vrijwilligers is de natuurspeelplaats klaar voor alle inwoners van het dorp maar toch wel het meest voor de leerlingen van IKC De Wierde. De openingshandeling, werd onder aanwezigheid van veel ouders en belangstellenden, verricht door wethouder Marc Verschuren.
Voor foto's zie Natuurspeelplaats

Opening Natuurspeelplaats Adorp op 8 juni
22 mei, 2018 - 22:42

Vrijdag 8 juni van 15.15 uur – 18.30 uur wordt de natuurspeelplaats in Adorp officieel geopend door wethouder Marc Verschuren. Het gebied rond de school is niet alleen interessant voor jonge Adorpers, zo is het buitenpodium een goede plek voor allerlei culturele activiteiten en vormt het terrein een prachtig startpunt voor het nieuwe dorpsommetje.

Natuurspeelplaats Adorp gaat eindelijk weer groen worden
21 april, 2018 - 21:05

Zaterdag 21 april was er weer een grote klusdag georganiseerd om en nabij IKC De Wierde. Een club van twintig volwassenen en tien kinderen hebben hard gewerkt om een stapje dichterbij de definitieve voltooiing van de NatuurSpeelplaats te komen.

Zaterdag 21 april plantdag op de natuurspeelplaats
12 april, 2018 - 17:26

Zaterdag 21 april van 9.00 - 12.00 uur gaan we planten! Na heel veel klusdagen is het nu eindelijk tijd voor de beplanting. Help je mee? Wij zorgen voor een kop koffie met iets lekkers. Wat gaan we doen?

Oude schoolkaarten doen het goed op de dag van NLdoet bij IKC
10 maart, 2018 - 22:17

NLdoet op IKC DE Wierde ging vanochtend regenachtig van start. Toch waren er weer een twintigtal vrijwilligers bereid om de motregen te trotseren voor diverse werkzaamheden op de Natuurspeelplaats Adorp. Ook de kinderen deden mee.
's Middags werden oude en nostalgische schoolplaten geveild waar veel belangstelling voor was .