Nieuws

MUZIEKVERENIGING ADORP GOES CLASSIC
20 september, 2017 - 11:22

Op 28 oktober a.s. geeft Muziekvereniging Adorp een concert in het sfeervolle kerkje van Adorp. Klassiekers uit verschillende tijdperken en genres wisselen elkaar af; van Mozart via een smartlap naar Queen. Klassiek met een knipoog.

Tuinconcert Muziekvereniging Adorp
14 juni, 2017 - 15:52

Op zaterdag 1 juli a.s. vanaf 16:00 uur organiseert Muziekvereniging Adorp voor u een tuinconcert. Deze vindt plaats in de tuin bij Thomas & Gineke Pruim op
Wierumerschouwsterweg 28 te Adorp. In deze sfeervolle ambiance spelen wij onder leiding van John Schreurs voor u nummers van diverse bekende artiesten als Guus Meeuwis, Andre Hazes, Leonard Cohen e.v.a.
Voor een hapje wordt gezorgd en uw favoriete drankje mag u zelf meenemen.

Concert Anjeractie Muziekvereniging Adorp
2 mei, 2017 - 11:40

Concert Anjeractie

Op 15 mei a.s. geeft Muziekvereniging Adorp een concert t.b.v. de Anjeractie; de jaarlijkse collecteweek van het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Viva La Vida!
5 maart, 2017 - 20:18

Viva la Vida!!!!
Op zondag 26 maart organiseren het koor "Hoge & Lage der Aa" en Muziekvereniging Adorp samen een muzikale avond met als thema Viva la Vida wat staat voor Leef het leven.U bent vanaf 19.00 welkom in dorpshuis Artharpe te Adorp. De entree is gratis.

Zeer goed bezocht Hazes concert Muziekvereniging Adorp
27 februari, 2017 - 15:07

Afgelopen zaterdag 25 februari gaf Muziekvereniging Adorp o.l.v. John Schreurs
een concert in 't Witte Hoes in Adorp. Dit optreden werd door het publiek zeer goed ontvangen en ook de leden van het orkest genoten zichtbaar van het optreden.

De foto's van het optreden zijn te zien in het fotoalbum van Muziekvereniging Adorp op de site.
Een korte impressie is te zien op https://youtu.be/HgZhyIHlVPM (met dank aan winsum.nieuws.nl)