Nieuws

MUZIEKVERENIGING ADORP ZOEKT NIEUWE LEERLINGEN EN LEDEN
19 februari, 2018 - 11:48

MUZIEKVERENIGING ADORP ZOEKT NIEUWE LEERLINGEN EN LEDEN

In de berichtgeving van de gesubsidieerde “De Rijdende Popschool” wordt de indruk gewekt dat er in Adorp geen gelegenheid is om muziek te maken en instrumenten te bespelen. Die gelegenheid biedt Muziekvereniging Adorp natuurlijk wel; we hebben een samenwerkingsverband met gediplomeerde docenten.

"Love is all around"- Concert Muziekvereniging Adorp
24 januari, 2018 - 15:10

Op zaterdag 17 februari a.s. om 20:00 uur organiseert Muziekvereniging Adorp een concert voor donateurs en belangstellenden. De titel van het concert is “LOVE IS ALL AROUND”. Dit concert vindt plaats in het sfeervolle kerkje van Adorp.
Het thema is liefde. Gelukkig zijn er heel veel mooie nummers geschreven over dit thema en hebben we volgens ons een mooie keus gemaakt.

NEW MEMBERS WANTED
4 januari, 2018 - 19:53

Muziekvereniging Adorp is heel hard op zoek naar nieuwe leden.
Bespeel je een instrument die bij fanfare-, harmonie- en/of brassmuziek past?
DAN ZOEKEN WIJ JOU!

MUZIEKVERENIGING ADORP GOES CLASSIC
20 september, 2017 - 11:22

Op 28 oktober a.s. geeft Muziekvereniging Adorp een concert in het sfeervolle kerkje van Adorp. Klassiekers uit verschillende tijdperken en genres wisselen elkaar af; van Mozart via een smartlap naar Queen. Klassiek met een knipoog.

Tuinconcert Muziekvereniging Adorp
14 juni, 2017 - 15:52

Op zaterdag 1 juli a.s. vanaf 16:00 uur organiseert Muziekvereniging Adorp voor u een tuinconcert. Deze vindt plaats in de tuin bij Thomas & Gineke Pruim op
Wierumerschouwsterweg 28 te Adorp. In deze sfeervolle ambiance spelen wij onder leiding van John Schreurs voor u nummers van diverse bekende artiesten als Guus Meeuwis, Andre Hazes, Leonard Cohen e.v.a.
Voor een hapje wordt gezorgd en uw favoriete drankje mag u zelf meenemen.