Adorp informeert

Selecteer pagina

Hallo dorpsgenoten: De afgelopen week hebben de meeste van u een flyer in de bus gehad van Buurkracht Adorp. U wordt in deze folder van harte uitgenodigd voor een bijeenkomst op woensdag 1 november van 19.30 tot 21.30 uur in dorpshuis Ubbegaheem om samen energie en geld te besparen.

Op deze energiemarkt kunt u informatie krijgen over isolatie, zonnepanelen, zonneboilers, pelletkachels, warmtepompen en warmtecamera’s.

In Sauwerd is onlangs de energie coöperatie “Sauwerderpower” opgericht en mede daardoor wordt er op woensdag 1 november a.s. een energiemarkt georganiseerd.
Om de daadkracht in Adorp verder te vergroten is samenwerking gezocht met Sauwerd. We zijn nu op zoek naar enthousiaste mensen die de klimaatdoelstellingen in Adorp mede vorm willen gaan geven.

Binnenkort krijgt Adorp de beschikking over een infrarood camera waarmee uw woning in kaart gebracht kan worden op weglekken van warmte.
U kunt zich tijdens de energiemarkt inschrijven voor het maken van een warmtebeeld in de maand november. Door het maken van een warmtebeeld kunt u dan zien op welke plekken in uw huis warmte “weglekt”.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Irma Scheepstra e-mail: ( irma@scheepstra.nl ) of natuurlijk bellen ( 0683895261).

Hartelijke groet en hopelijk tot woensdag 1 november,
Karel en Irma Scheepstra

Bijlage Grootte
Energiemarkt Sauwerd 94.74 KB