Adorp informeert

Selecteer pagina

Vanaf december 2021 is slijterij Grondel alvast open op vrijdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur. Op dit moment zijn er nog voornamelijk zelfgestookte dranken te verkrijgen. Zoals jenever, verschillende soorten rum, kersenlikeur, cocktailpakketten, rumbonen en meer. We zijn speciaal open op de donderdagmiddag  en de vrijdagmiddag voor de kerstdagen.

 

Kom langs om te proeven, te horen wat de plannen zijn of hoe het distilleerproces werkt en om aan te geven wat u zelf drinkt en dus wat je graag in de slijterij zou willen terug zien. Uiteraard kun je ook inkopen komen doen voor de feestdagen!

In 1998 en 1999 heb ik 7 maanden doorgebracht in Panama. Daar deed ik toen onderzoek naar kleine aapjes. Tijdens mijn verblijf heb ik rum leren kennen. Nu ik de rum 20 jaar ken,  leek het mij een goed idee om van deze hobby mijn beroep te maken. Ik kwam al snel uit op het distilleren tot rum-producten.

Sinds 2017 woon ik met mijn vrouw in Adorp. Op deze plek is er naast ons huis een gebouw dat we kunnen gebruiken als de locatie voor Grondel Distillery. De bedoeling is om begin 2022 met een slijterij aan de Torenweg te beginnen. Om dan open te gaan en veel meer dranken te gaan verkopen dan de zelf gestookte drank.

Marc Grondel