Nieuws

De betekenis van.. Kerst, een gevarieerde uitvoering van H&L der Aa
18 december, 2017 - 19:01

H&L der Aa bracht zondagavond in de kerk van Adorp een zeer afwisselend programma. Medewerking werd verleend door een gelegenheidszanggroep, een trompettrio en duo Karin en Wouter. De presentatie was in handen van Jessica Hoekstra. Jessica bracht eveneens de kerstboodschap met een verhaal over de kerstmuis “”In ieder huis hoort een muis””.

Op 17 december een open kerstpodium
10 november, 2017 - 18:52

Kerstmarktgevoel

Dit jaar willen we er met z’n allen een ongedwongen kerstconcert van maken. Veel dorpsgenoten uit Adorp, Sauwerd en omstreken zullen zingen, spelen, vertellen en voorlezen om alvast in de kerststemming te komen.

Keep calm and Viva la Vida
28 maart, 2017 - 23:20

Op 26 maart was het gezamenlijke voorjaarsconcert van Muziekvereniging Adorp, zangkoor Hoge & Lage der Aa, aangevuld met de jeugddrumgroep Prebeat. Jan de Vries kreeg voor 40 jaar muziek in Adorp een oorkonde van de muziekbond en een bos bloemen van eigen vereniging.

Keep calm and Viva la Vida
28 maart, 2017 - 23:19

Op 26 maart was het gezamenlijke voorjaarsconcert van Muziekvereniging Adorp, zangkoor Hoge & Lage der Aa, aangevuld met de jeugddrumgroep Prebeat.

Gezellige kerstmiddag en -avond met Hoge & Lage der Aa op 18 december in Adorp
4 december, 2016 - 15:54

Een mooi versierde kerk, een prachtig kerstverhaal en kerstliedjes gezongen vanuit het hart door het enthousiaste koor Hoge & Lage der Aa uit Adorp. Natuurlijk is er ook ruimte om samen bekende kerstliedjes te zingen. Alle ingrediënten dus om er samen een prachtig kerstfeest van te maken op zondag 18 december in de kerk van Adorp.