Adorp informeert

Selecteer pagina

De stichting Kunstvloed Ubbega heeft ten doel het landschap rond de Groninger wierdendorpen Sauwerd, Groot Wetsinge en Klein Wetsinge, Hekkum en Adorp, gelegen in één van de oudste cultuurlandschappen van Europa, in de schijnwerpers te plaatsen en dit landschap te versterken met hedendaagse kunst. De manifestatie Kunstvloed 2021 zal het Reitdiepdal voor de tweede maal overspoelen met kunst. Ook deze editie zal weer een permanent kunstwerk in het landschap achterlaten. Kunstvloed vindt plaats van vrijdag 10 september t/m zondag 19 september 2021.

PROGRAMMA zie overzicht Kunstvloed 2021
Wegdromen bij muziek, een hilarische theatervoorstelling of het Sauwerder ommetje wandelen met kunstwerken langs de route. Het tweejaarlijks kunstfestijn in Sauwerd en omgeving zou in 2020 plaatsvinden maar is vanwege de Corona-pandemie doorgeschoven naar 2021. Kunstvloed komt met een breed programma voor jong en oud bestaande uit literatuur, kunstexposities, theatervoorstellingen, muziekoptredens en zelfs een workshop Vloggen voor jongeren. Bij veel voorstellingen is aanmelden vooraf is nog steeds noodzakelijk ivm de Corona- maatregelen. Sommige voorstellingen hebben een kaartverkoop, zie voor Tickets of er nog plaatsen vrij zijn.

VLOGVLOED VOOR JONGEREN IN ADORP zie Vloggen
Je telefoon toont je de wereld. Maar wat laat jij de wereld zien? Ben je tussen de 12 en 18 jaar kom dan mee filmen bij Vlogvloed. In drie dagen maak je samen met andere jongeren uit de buurt een toffe film over iets wat jij leuk vindt. Het eindresultaat wordt ook nog eens tijdens Kunstvloed gepresenteerd. Je hoeft er geen videocamera voor te hebben; alles kan gewoon via je telefoon.
Vrijdag 10 september 19.00 – 22.00 uur,
Zaterdag 11 september 9.00 – 12:00 en 14.00 – 17.00 uur en
Zondag 12 september 9.00 – 14.00 uur (meerdaagse workshop)
Locatie: OBS De Wierde, Kleine Straat 8, Adorp
aanmelden via kunstvloed@gmail.com