Adorp informeert

Selecteer pagina

Sinds vorig jaar oktober kunnen we al niet meer binnen volleyballen. En wat missen we het! Niet alleen het spelen, maar ook de gezelligheid tijdens en na afloop. Maar, er gloort licht aan het einde van de coronatunnel. Woensdag worden er versoepelingen doorgevoerd waardoor er meer mogelijk is qua volleyballen.

Binnen wordt het hem helaas nog niet. Zo mag er, naast nog andere regels, alleen gesport worden in groepjes van maximaal 2 personen waarbij 1,5 meter afstand tot elkaar gehouden moet worden, tijdens en buiten het sporten om.

Buiten mag je vanaf woensdag met maximaal 30 personen tegelijk sporten. Net als binnen wel met inachtneming van 1,5 meter onderlinge afstand. Op de speelweide is het volleybalnet inmiddels opgehangen. Zin om te volleyballen? Bij de volgende leden ligt een goede volleybal die je kunt lenen:

Yke de Jong – Torenweg 25
Collin en Monique Hamming – Torenweg 13
Gerard Wolbers – De Vang 7
Hans Blijdorp – Onder de Wieken 25

We houden de informatie van de rijksoverheid goed in de gaten. Als de komende weken de maatregelen verder versoepeld worden zodat binnen volleyballen dit seizoen (einde seizoen is donderdag 1 juli) toch nog mogelijk is, dan laten we jullie dit uiteraard weten.

We hopen in ieder geval dat na de zomer de maatregelen dusdanig zijn versoepeld dat we een ‘normaal’ seizoen kunnen opstarten.

Nog even volhouden dus.

Sportieve groet,

Het bestuur