Adorp informeert

Selecteer pagina

Beste volleyballer,

Het kabinet heeft vanavond versoepelingen aangekondigd waardoor we vanaf komende week weer kunnen gaan volleyballen. Echter wel met inachtneming van een aantal maatregelen.

In de praktijk betekent dit het volgende:

  • Voor alle spelers, trainers geldt dat er vanaf nu bij trainingen en ondelinge wedstrijden binnen de verenigng gevraagd wordt naar een coronatoegangsbewijs. Denk er dus aan om iedere keer je digitale of schriftelijke coronatoegangsbewijs mee te nemen.
  • Bovenstaande regel geldt voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder.
  • Als een speler of trainer geen coronatoegangsbewijs kan tonen, mag deze het pand niet betreden / moet deze het pand direct verlaten.
  • Verder geldt, heb je klachten, hoe licht ook? Blijf dan thuis. Ben je recent in nauw contact geweest met een besmet iemand? Blijf ook dan thuis tenzij je onlangs hersteld bent van corona of geboosterd.
  • Een nazit is niet mogelijk omdat de horeca (Artharpe) vooralsnog niet open mogen.

De richtlijnen zijn hetzelfde zoals we vorig jaar zijn geëindigd. Er wordt door het bestuur en/of trainer en/of andere leden bij de deur of in de zaal gecontroleerd op een geldig corona toegangsbewijs. Niet leuk, maar we rekenen ook nu op jullie begrip en medewerking.

We zijn in ieder geval heel blij dat we weer mogen gaan spelen.

Sportieve groet,

Collin, Hans en Monique