Adorp informeert

Selecteer pagina

 

Eindtoernooi op donderdag 16 juni 

Eindelijk kan het weer en dus organiseert het bestuur op donderdagavond 16 juni een mix-toernooi. Het toernooi is voor alle leden, dus ook voor het meidenteam, en start om 19.00 uur. Na afloop van het toernooi hebben we een gezellige nazit met heerlijke hapjes en drankjes. Uiteraard hopen we dat heel veel (jeugd)leden meedoen. In verband met de voorbereidingen graag uiterlijk maandag 13 juni opgeven bij:

Collin Hamming
bellen/appen: T06 1523 6113
mailen: familiehamming@telfort.nl

Mondeling opgeven bij Collin kan uiteraard ook.

Verplichtingen m.b.t. nieuwe wetgeving

We zijn als bestuur blij te kunnen melden dat, in het kader van de vorig jaar zomer geïntroduceerde nieuwe WBTR-wetgeving, de laatste horde is genomen: het wijzigen van de statuten. In maart zijn we bij de notaris geweest om de nieuwe statuten te tekenen.Onze vereniging voldoet nu volledig aan alle richtlijnen Goed Bestuur en kan met de nieuwe notulen ook weer een hele tijd vooruit.

Moeders tegen de meisjes op 16 juni

Aan het begin van dit seizoen zijn acht enthousiaste meiden  bij onze vereniging gestart. Ze zijn nu bijna een heel seizoen aan het trainen onder leiding van Theo Mosselaar, Jeroen Zuidema en Collin Hamming. Wat hebben ze veel geleerd en wat is het leuk om te zien hoe ze zich ontwikkelen.Wij dagen de moeders van de meiden uit om op 16 juni van 18.30 tot 19.00 uur, voorafgaand aan het eindtoernooi, een wedstrijdje te spelen tegen de meisjes. Durven de moeders dit aan? Wie gaat er winnen?

Beachvolleybal in de grote speeltuin

Op de speelweide is het volleybalnet weer opgehangen en het veld speelklaar gemaakt. De komende maanden kun je met dus ook buiten weer lekker volleyballen.Heb je zelf geen bal? De vereniging heeft bij een aantal leden  een bal liggen die je kunt lenen. Dit zijn de adressen:

Familie Hamming – Torenweg 13
Hans Blijdorp – o/d Wieken 25
Gerard Wolbers – De Vang 7
Jeroen Zuidema – o/d Wieken 7

Donderdag 30 juni laatste trainingsdag

Ons volleybalseizoen loopt van 1 september tot en met 30 juni. Dit betekent dat donderdag 30 juni officieel de laatste trainingsdag van het seizoen is.Trainingen Ger Procee
De trainingen van Ger voor dit seizoen zijn weer voorbij. Wij zijn hartstikke blij en dankbaar dat Ger ook dit seizoen de trainingen wilde verzorgen. Tot het einde van het seizoen zijn de trainingen zelf in te vullen.

Om in de agenda te noteren…

25 mei 2022 – geen volleybal (Hemelvaart)
16 juni 2022 – meidenteam tegen de moeders & eindtoernooi
30 juni 2022 – laatste training van dit seizoen
20 september 2022 – NVC jaarvergadering
10 oktober 2022 – algemene ledenvergadering