Nieuws Adorp

Dorpstafel á la maison
16 oktober, 2018 - 07:21

Vrijdag 19 oktober koken koken Yvonne Hendriks en Wies Boschma, tel. 06-13042129. Op het menu staat pasta bolognese, gewoon of vegetarisch, gnocchies ovenschotel met tomaten/mascarponesaus, met een groene, frisse salade. Het dessert is pudding (chocolade, vanille en griesmeel) met bosvruchtensaus en slagroom.

Hoge & lage der Aa: De leeuw is los in Adorp
14 oktober, 2018 - 21:03

Zangkoor Hoge & Lage der Aa kwam voor de start van het seizoen met het voorstel tot het samenstellen van een projectkoor. Een oproep voor liefhebbers om voor bepaalde tijd mee te mogen zingen en deze vervolgens af te sluiten met een concert. Zondag 14 oktober was het zover. Inmiddels verrijkt met 30 belangstellenden uit de gehele regio werd een performance gepresenteerd van acht populaire liederen van de 60ties en 70ties.

Geslaagd buffet op Burendag 22 september.
14 oktober, 2018 - 20:30


Geslaagd buffet op Burendag 22 september. Het Oranje Fonds stelde dit jaar een financiële bijdrage beschikbaar voor dorpshuizen om een gezamenlijke maaltijd voor de eigen buurt of wijk te organiseren. Dorpshuis Artharpe gaf zich hiervoor op en de aanvraag werd gehonoreerd.

Molenweg Noord
14 oktober, 2018 - 08:26

Provincie Groningen is al een tijd bezig met de plannen voor herinrichting van de N361 in Adorp. Hiervoor zijn diverse inloop- en informatieavonden geweest waarin inwoners keer op keer hun bezwaren kenbaar hebben gemaakt. Provincie Groningen heeft niets met de inbreng van de inwoners gedaan en heeft z’n eigen plannen doorgedrukt.

MUZIEKVERENIGING ADORP & ERWIN DE VRIES IN CONCERT
14 oktober, 2018 - 10:59

Muziekvereniging Adorp timmert leuk aan de weg! Regelmatig is deze club van enthousiaste muzikanten te zien en te horen in de regio. Samen musiceren en hun publiek vermaken is het hoofddoel van de vereniging.
Ieder jaar worden er verrassende thema’s bedacht voor de diverse concerten en uitvoeringen. Voor 24 november a.s. is de zanger Erwin de Vries gevraagd om te komen optreden in Dorpshuis Artharpe in Adorp.
De entree is € 10,= per persoon. Voor donateurs van de vereniging geldt een prijs van € 8,= per persoon. Kaarten kunnen besteld worden via:

kaartenmvadorp@hotmail.com Bestel uw kaarten op tijd vol=vol