Nieuws Adorp

Update projectorkest Muziekvereniging Adorp + Supporting Act
4 december, 2019 - 20:33

Update projectorkest Muziekvereniging Adorp + Supporting Act

De afgelopen maanden hebben we het plan bedacht om een projectorkest te vormen en herhaaldelijk oproepen geplaatst om muzikanten te motiveren om gezellig met ons mee te doen.
Tot nu toe is dit een zeer geslaagde actie gebleken: in totaal hebben 9 muzikanten zich gemeld om met ons mee te doen aan ons kerstconcert op 21 december 2019. We hebben nog 2 repetities te gaan om ons zo goed mogelijk voor te bereiden. Uiteraard zijn wij ook met een delegatie aanwezig op de kerstmarkt op 14 december 2019 in Dorpshuis Artharpe in Adorp waar we Christmas Carols zullen spelen. Nu ons laatste nieuws:
WE HEBBEN EEN SUPPORTING ACT!!!!

LAOMAS start voorverkoop kaarten op Adorper kerstmarkt
4 december, 2019 - 19:01

Op zaterdag 14 december a.s. wordt de jaarlijkse kerstmarkt in dorpshuis
Artharpe gehouden. LAOMAS is dan ook van de partij! Kaarten voor de optredens op: vrijdag 31 januari in dorpshuis Ubbegaheem in Sauwerd en zaterdag 1 februari in dorpshuis Artharpe in Adorp kunt u dan kopen.

Provincie Groningen biedt noodvoorziening voor verlichting Adorp
4 december, 2019 - 12:16

Provincie Groningen: We zijn sinds gisteren bezig met het regelen van noodverlichting in Adorp. Dit is gelukkig gelukt. Met ingang van morgen staan er twee lichtmasten met voldoende vermogen om het deel tussen Dunning en de noordelijke bushaltes te verlichten. De precieze locaties zijn voor het tankstation en op het noordelijke pleintje bij het Witte Hoes. Dit is afgestemd met de bewoners van het Witte Hoes en de eigenaar van het tankstation.

Hoge & Lage der Aa treedt op in Warffum op 15 december
3 december, 2019 - 10:57

Dit jaar zal het koor Hoge & Lage der Aa geen kerstconcert in Adorp geven, maar dat betekent niet dat u het koor dit jaar geen kerstliederen kunt horen zingen. Het koor geeft namelijk op zondagmiddag 15 december aanstaande een gastoptreden tijdens het kerstconcert van het Warffums Mannenkoor. Dit concert vindt plaats in de Sebastiaankerk in Warffum en het begint om 14.30 uur. Iedereen is van harte welkom!

Dorpstafel á la maison
2 december, 2019 - 18:38

Vrijdag 6 december koken Jolanda (06-51701949), Kirsten en Antoinette voor de dorpstafel. Op het menu staat een witlofschotel met brie en een selderijsalade. Voor toe een oliebollen-broodpudding.