NL DOET

NL DOET
Op 16 en 17 maart 2012 is het weer NL DOET, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. De dag wordt georganiseerd door het Oranje Fonds dat iedereen stimuleert de handen uit de mouwen te steken voor een klus in de eigen omgeving om zo de betrokkenheid met de buurt te vergroten. Het Oranje Fonds biedt de mogelijkheid aangemelde klussen financieel te ondersteunen.
Dorpshuis Artharpe heeft een klus aangemeld voor zaterdag 17 maart bij NL DOET. Samen met een groep vrijwilligers willen wij het parkeerterrein bij het dorpshuis aanpakken. We willen bereiken dat het parkeerterrein er weer netjes bij komt te liggen met nieuwe bielzen / stenen randen en nieuwe beplanting. Op de site van NL DOET staat de klus als volgt aangemeld:
Parkeerterrein aanpakken
Bielzen weghalen en vervangen; aanplanting tuin vervangen; parkeerterrein uitvlakken, schoonmaken en kapotte tegels vervangen.
Eindresultaat
Goed verzorgd parkeerterrein met nieuwe randen / bielzen en nieuwe beplanting voor het tuingedeelte zodat toegang naar dorpshuis er weer netjes en verzorgd uitziet.

Namens het Bestuur van Artharpe
Lydia Bruins

Opgave en / of inlichtingen:
e.l.bruins@rug.nl