"Love is all around"- Concert Muziekvereniging Adorp

Op zaterdag 17 februari a.s. om 20:00 uur organiseert Muziekvereniging Adorp een concert voor donateurs en belangstellenden. De titel van het concert is “LOVE IS ALL AROUND”. Dit concert vindt plaats in het sfeervolle kerkje van Adorp.
Het thema is liefde. Gelukkig zijn er heel veel mooie nummers geschreven over dit thema en hebben we volgens ons een mooie keus gemaakt.

Onder leiding van John Schreurs verzorgen wij voor u met liefde een zeer gevarieerd programma. Wegens het succes van hun optreden tijdens ons oktober concert hebben we Josien Miedema en Gert Polkerman ook weer uitgenodigd om een aantal mooie nummers ten gehore te brengen. Ook wagen we ons aan een nieuw avontuur; we zullen samen met Josien optreden. Kortom; tijd nog moeite is gespaard om er een hele mooie avond van te maken. Voor u. Maar ook voor onszelf.

Tijdens de pauze is er uiteraard gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie of thee even gezellig bij te kletsen.
De entree is gratis.
Wel zullen we u vragen om een vrijwillige donatie te schenken aan het eind van het concert zodat we onze kosten kunnen dekken.

Contactgegevens:
J. de Vries 06-20996464