De Dorpstafel.

Dorpstafel à la maison in Artharpe, Adorp

Weer iedere week een dorpstafel in Artharpe

Wil je wel eens mee-eten aan de dorpstafel zonder je eerst op te geven? Dat kan binnenkort óók in het dorpshuis.
Want naast het 3-gangenmenu met entertainment, dat iedere eerste vrijdag van de maand wordt bereid door Ingrid Slierings, zal vanaf 9 maart op de overige vrijdagen door verschillende mensen een eenvoudige maaltijd met een toetje voor € 9,00 worden bereid, inclusief een gratis consumptie.
Dus: op de 1e vrijdag van de maand blijft zoals nu een mooi 3-gangenmenu staan; de overige vrijdagen wordt een eenvoudige maaltijd met nagerecht aangeboden.

Hoe werkt de ‘eenvoudige’ dorpstafel á la maison?
Er wordt gekookt voor 16 mensen, 2 volle tafels. Om zes uur staat het eten klaar op de tafels en kan er opgeschept worden. Wie spontaan binnenvalt kan mee eten.
De ingrediënten worden zoveel mogelijk gekocht in de dorpswinkel van Sauwerd ter ondersteuning van de coöperatie. Er wordt ingekocht wat die week het gunstigst is. Het menu en de kok van de week worden daarom pas dinsdags op de site van Adorp.com en op de borden in Adorp bekend gemaakt.
Wil je het liever thuis opeten? Laat het even weten aan de kok van die week. Het telefoonnummer komt op de borden en op de site. Je kunt een maaltijd halen vanaf half 7.
Wil je ook meedraaien in de poel van koks? Laat het weten aan de kok van de week.
Welkom

BijlageGrootte
Dorpstafel á la maison tekst 2018.pdf258.7 KB