Seizoenbegin "Kaartclub Adorp"

Op donderdag 6 september begint “Kaartclub Adorp” haar nieuwe klaverjasseizoen. Om 20.00 uur beginnen we in ’t Witte Hoes met de jaarlijkse ledenvergadering, waarbij ook nieuwe leden van harte welkom zijn. Deze vergadering zal ongeveer een half uur in beslag nemen. Na afloop is er vrij kaarten om de gebruikelijke avondprijzen.
Op donderdag 13 september spelen we de eerste keer voor de competitie. Gedurende het hele winterseizoen spelen we twee à drie keer per maand. Er zijn achttien competitierondes; samen met de openings- en de slotavond zijn er dus twintig kaartavonden. De precieze data worden vastgesteld op de ledenvergadering. U kunt alle wedstrijddata na 6 september vinden op www.adorp.com.
In december wordt de eerste competitiehelft afgesloten. Er is dan een prijs voor iedereen en bovendien krijgen alle leden een rollade of een Edammer kaas. De laatste ronde voor de beker is in april 2019. Op de slotavond is de uitreiking van de wisselbeker voor het hoogste aantal punten en de prijs voor de meeste marsen. Alle leden gaan met een seizoen- en een avondprijs naar huis.
We zijn een vereniging, waar we rekening houden met elkaar, waardoor de avonden in een prettige sfeer verlopen. Nieuwe leden die houden van een gezellige avond, zijn van harte welkom. Zij kunnen zich zowel op 6 als op 13 september aanmelden. Klaverjassen is niet aan leeftijd gebonden, het scherpt de hersenen en kan voor veel gezelligheid zorgen. Dit laatste blijkt zowel tijdens de vier wedstrijdronden per avond als tijdens de pauzes.
Naast de competitie organiseert de vereniging eens per maand een vrije kaartavond in samenwerking met de uitbater van ’t Witte Hoes. Dit vindt altijd plaats op een vrijdagavond. De data worden gepubliceerd in enkele regionale kranten, in het Contactblad (digitaal) en op voornoemde website.
Voor nadere informatie: bel 050-3061551.