Kerstmarkt Dorpshuis Artharpe 8 december 2018

Dorpsbelangen Adorp organiseert op zaterdag 8 december 2018 van 14.00 – 18.00 uur weer de jaarlijkse kerstmarkt in Dorpshuis Artharpe. De kerstmarktcommissie zoekt weer standhouders voor de kerstmarkt. Iedereen die iets te verkopen heeft. We denken daarbij aan mensen die een leuke hobby hebben en hier iets van willen verkopen of gewoon iets willen laten zien.

Wie kunnen er allemaal meedoen?
Iedereen die iets te verkopen heeft. Verenigingen die hun eindejaarsproducten op de markt willen brengen. Ludieke acties om de kas te spekken. Kortom er valt van alles te bedenken.

Deelname aan de kerstmarkt kost € 5,00. De standaardlengte van de tafels is 2.40 meter. De commissie vraagt aan de deelnemers om hun “kraam” een kerstuitstraling te geven.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij Jouk Huisman, telefoonnummer
050 3062056, email joukhuisman@hotmail.com of bij Fotiena Holwerda, telefoonnummer 050 3061679, email fotiena46@gmail.com.
Vergeet niet het te verkopen artikel(en) te vermelden. Bij gelijke producten is degene die zich het eerst aanmeldt zeker van een plaats. “Wie het eerst komt, die het eerst maalt”.

Meld je zo spoedig mogelijk aan. Het aantal plaatsen is beperkt.