LAOMAS, weer op de planken met TWEIDE HANDS, TWEIDE KANS

Met een nieuwe regisseur aan het roer, Roelof Croeze, zijn in september de repetities weer begonnen. In januari 2019 gaat LAOMAS met ‘Tweide hands tweide kans’ , weer op de planken. De voorstellingen vinden plaats in De Hoogte te Winsum.

Een toneelstuk van Herman van der A, oorspronkelijke titel is Handelsonderneming Hoebels. Een bijzondere familie, de familie Hoebels. Je zult ze maar hebben als buren! Met zo’n familie kan het niet missen, er komen klachten. De sociaal werker van de gemeente komt er op af maar krijgt geen grip op de zaak.

De schoonzus van Hoebels, ze woont ook bij de familie in, komt met een nieuwe vriend op de proppen. Lang niet dom, die nieuwe vriend. Hij komt met een goed idee. Laten we een hotel beginnen, het huis is immers groot zat.
De eerste gast is een politieagent die tijdelijk onderdak zoekt. Is dat nu wel zo slim om die in huis te nemen? De meningen daarover zijn verdeeld. Er komen nog meer gasten en ook moe en schoonmoe komen logeren. De een is nog gekker dan de ander, er gebeuren rare dingen. Als dat maar goed afloopt!!

LAOMAS gaat het iets rustiger aan doen en daarom is het aantal optredens beperkt tot vier. Deze optredens vinden allemaal plaats in Zalencentrum de Hoogte in Winsum op:
Vrijdag 18 januari
Zaterdag 19 januari
Vrijdag 25 januari
Zaterdag 26 januari
De voorstellingen beginnen om 20.00 uur.

Kaarten zijn te koop bij Sporthuis Winsum en telefonisch te bestellen bij Zalencentrum de Hoogte voor mensen van ver.
Telefoon Zalencentrum de Hoogte in Winsum: 0595 442 846
Voor verdere informatie volg facebook of de site www.laomas.nl .

BijlageGrootte
Laomas 2019.pdf338.53 KB