Oproep voor DE PADDEPOELSTERBRUG TERUG

We zitten al maanden zonder Paddepoelsterbrug en de vooruitzichten dat deze snel terug komt zijn niet zo best. Als (dagelijkse) gebruikers van de brug zijn we daar natuurlijk niet blij mee en we vinden dat de brug zo snel mogelijk weer hersteld moet worden.

In januari wordt er door Rijkswaterstaat (RWS) en gemeente een informatieavond gehouden. Vermoedelijk worden alleen de direct omwonenden daarvan op de hoogte gesteld. We denken dat het goed zou zijn als er zo veel mogelijk belanghebbenden op de informatieavond aanwezig zijn om daar onze stem te laten horen.
Daarom willen we zoveel mogelijk emailadressen verzamelen om de belanghebbenden op de hoogte te brengen van de datum van de informatie avond of andere nieuwtjes mbt de Paddepoelsterbrug.
Als u in uw eigen netwerk nog belanghebbenden kent, kunt u hen wellicht ook hiervoor interesseren.

Met een paar mensen willen we een kerngroepje vormen om informatie te verzamelen, contacten met RWS en gemeente te onderhouden en e.e.a. te coordineren. Als er nog mensen zijn die graag in het kerngroepje zitting willen nemen, horen we dat graag. Bijvoorbeeld iemand die handig is in Excel, iemand die goed het woord kan voeren en iemand met enige juridische achtergrond zou fijn zijn. Want we hebben maar één doel: de Paddepoelsterbrug terug!

Wilt u op de hoogte gehouden worden omtrent de informatie over de Paddepoelsterbrug
Stuurt u uw emailadres naar adazwakenberg@gmail.com

Met vriendelijke groet,
Kerngroep PADDEPOELSTERBRUG TERUG