Paddepoelsterbrug terug, nieuwsbrief 3

We hebben inmiddels ca 80 reacties ontvangen. Daarmee beginnen we al een substantiƫle groep te vormen. Ondanks berichten in diverse lokale periodieken en de borden bij de alternatieve routes denken wij echter dat we nog lang niet alle (reguliere) bruggebruikers bereikt hebben.

1. Reacties naar Brugterug@gmail.com
Dat heeft natuurlijk ook met het seizoen en het weer te maken.
Maar daarom opnieuw de oproep om in jullie eigen netwerk bruggebruikers aan te sporen zich bij ons aan te sluiten door een mailtje te sturen naar bovenstaand emailadres.

2. Informatieavond: de brug moet zsm gerepareerd worden
Zoals in bericht 2 reeds aangekondigd, is er op dinsdag 29 januari in Adorp een inloopavond (zie bijgaande uitnodigingsbrief). Het lijkt ons belangrijk dat er op die avond niet alleen zo veel mogelijk mensen aanwezig zijn, maar dat we ook een eenduidig geluid laten horen: dat de brug zo snel mogelijk gerepareerd moet worden. Dat is de snelste en goedkoopste oplossing. Voor de weggebruikers voldoet de huidige brug prima. Wij kunnen en willen niet wachten op een plan voor vernieuwing van de brug over een paar jaar, want dan zitten we nog jaren zonder brug!

3. Argumenten waarom de brug zsm gerepareerd moet worden
We hebben inmiddels al een heleboel argumenten van jullie ontvangen, dank daarvoor! We hebben ze een beetje geordend en van citaten van jullie voorzien (zie bijlage) . Graag horen we van jullie of er nog punten ontbreken, je nog even je hart wil luchten, of dat je vindt dat we het anders zouden moeten opschrijven. Wat ons betreft, wordt het een gezamenlijk stuk dat we als groep, met onze emailadressen, op de informatieavond aan Rijkswaterstaat en de gemeente overhandigen.
Als jullie het hier niet mee eens zijn horen we dat uiteraard ook graag!

Tot zover, de Paddepoelsterbrug terug, zegt het voort!
Groet, Ada Zwakenberg en Joris van Haaften

BijlageGrootte
Paddepoelsterbrug terug_reacties[543].pdf81.56 KB