Muziekvereniging Adorp doet mee met de Rabobank Clubkas actie!

Rabobank Noordenveld West Groningen draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Noordenveld West Groningen stelt € 100.000,- beschikbaar! Muziekvereniging Adorp doet net als andere verenigingen en stichtingen uit Adorp mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Stemmen
Van zaterdag 9 februari tot en met donderdag 28 februari 2019 mogen klanten van Rabobank Noordenveld West Groningen vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club.

Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 100.000,- te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. We ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle klanten van Rabobank Noordenveld West:

Het is voor alle deelnemende verenigingen en stichtingen in Adorp belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken om de leefbaarheid in Adorp in stand te houden. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden 1 of 2 stemmen geven aan de Muziekvereniging Adorp en andere verenigingen uit Adorp tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Noordenveld West Groningen.

Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/nwg.
Bedankt voor jouw steun!

Reacties

Nieuwe reactie inzenden

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.