Dorpstafel á la maison

Op vrijdag 18 oktober wordt het voor jong en oud een pannenkoekfestijn. Voor de volwassenen maken Gerard (06-54955047) en Aukje verschillende soorten poffert, hartige pannenkoekentaart, spekpannenkoeken en appelpannenkoeken. Kinderen mogen zelf hun pannenkoeken samenstellen. Als toetje een crêpe met vers fruit en vanilleijs.

Elke vrijdagavond is er dorpstafel à la maison, eten zoals thuis. Er is een grote poule van mensen die een 'eenvoudige' maaltijd met voor- of nagerecht maakt voor € 9. Daarvoor krijg je een heerlijke maaltijd, één drankje en gezelligheid.

Hoe werkt de dorpstafel?

Er wordt gekookt voor 16 mensen, 2 volle tafels. Om zes uur staat het eten klaar op de tafels en kan er opgeschept worden. Graag opgeven via telefoon bij bovengenoemd nummer.

De ingrediënten worden zoveel mogelijk gekocht in de dorpswinkel van Sauwerd ter ondersteuning van de coöperatie. Er wordt ingekocht wat die week het gunstigst is. Het menu en de kok van de week worden daarom pas uiterlijk dinsdag op www.adorp.com gezet en op de borden in Adorp bekendgemaakt.

Wil je het liever thuis opeten? Laat het even weten aan de kok van die week. Het telefoonnummer komt op de borden en op de site. Je kunt een maaltijd afhalen vanaf half zeven.
Wil je ook meedraaien in de poule van koks, laat het weten aan de kok van de week.