Nu ook ViaTim/DHL ServicePoint in Adorp

Pakketten onder andere via DHL ontvangen en versturen kan nu ook via een servicepoint ViaTim in Adorp. Wilma Bouwkamp, is de nieuwe locatiebeheerder. Als je pakketten verzendt via een ServicePoint, weet je zeker dat het goed zit. Je kunt pakketten hier ook ontvangen. Handig, want dan loop je geen risico om de bezorger mis te lopen.

Pakketdienst DHL
Zodra je pakket klaarligt, ontvang je een bericht. Vergeet je niet een geldig identiteitsbewijs mee te nemen naar de winkel? Check de openingstijden van pakketpunten bij jou in de buurt en dat kan via www.viatim.nl of via DHL ServicePoint-zoeker www.dhlparcel.nl .

ViaTim algemeen
‘ViaTim is begonnen vanuit frustratie dat pakketjes bezorgd worden op het moment dat je niet thuis bent. Intussen is het een groeiend netwerk van ViaTim Punten, buurtgenoten die klaarstaan voor de wijk en pakketjes ontvangen en bezorgen op het moment dat het echt uitkomt.
Vanaf 2016 is ViaTim in de weer met maar één ambitie: met elkaar het leven een beetje leuker en makkelijker maken: Wij geloven dat wanneer wij mensen met elkaar verbinden, wij gemak en efficiëntie kunnen creëren.
Met ons netwerk ViaTim Punten bieden we simpele diensten aan vanuit de wijk, voor de wijk. Begonnen met pakketbezorging, maar binnenkort doen we nog heel veel meer. Want nu we toch bezig zijn, gaan we elke dag door het leven nog net iets leuker en makkelijker te maken.’