Schaduwfractieberaad Gemeentebelangen HH in Artharpe Adorp

GemeenteBelangen Het Hogeland (GBHH) houdt haar openbaar schaduwfractieberaad op maandagavond 2 december a.s. om 8 uur in dorpshuis Artharpe te Adorp. Dorpsbelangen Adorp is uitgenodigd voor o.a. een kennismaking en welke lopende en toekomstige zaken zijn belangrijk voor Adorp en omgeving. GBHH partijvoorzitter Jaap Nienhuis zal de bijeenkomst voorzitten.

Als vervolg op eerdere openbare schaduwfractieberaden was GemeenteBelangen onlangs op bezoek in een zaal van restaurant ZK 86 te Zoutkamp.
De bijeenkomst te Zoutkamp was levendig, duidelijk en leerzaam. Naast Dorpsbelangen Zoutkamp waren er meerdere belangstellenden uit Zoutkamp aanwezig.

Onder de naam “schaduwfractieberaad” houdt GemeenteBelangen Het Hogeland openbare bijeenkomsten in onze nieuwe gemeente Het Hogeland. Een belangrijk doel van deze bijeenkomsten is om ter plekke zichtbaar te zijn voor de inwoners, bedrijven en organisaties in de nieuwe – wel hele grote – gemeente. Dus niet alleen tijdens de verkiezingen.
Tijdens deze bijeenkomsten kan zowel kennis worden gemaakt als gedachten worden uitgewisseld met onze raadsleden, wethouder en politieke vereniging.

Belangstellenden en insprekers zijn altijd welkom tijdens zo`n openbaar schaduwfractieberaad. GemeenteBelangen vervolgt hiermee een jarenlange aanpak van haar contact met zowel haar leden als alle betrokkenen in onze gemeente.

Nadere informatie is te verkrijgen via info@gb-hethogeland.nl