Gebruikersbijeenkomst webmasters

Datum
18-05-2010

Tijd
Vanaf 20:00u.

Locatie
Wessel Gansfortcollege Groning

Informatie

Beste redacteuren/verenigingwebmasters,

Dinsdag 18 mei komen we als gebruikers van adorp.com weer bij elkaar. Dorpshuis Artharpe is niet beschikbaar. We hebben daarom besloten uit te wijken naar het Wessel Gansfortcollege, waar we gebruik kunnen maken van de computerruimte.

Wanneer: dinsdag 18 mei 20.00

Waar: Wessel Gansfortcollege, Heerdenpad 8, Groningen

Hoe: gezamenlijk vertrek vanaf dorpshuis Artharpe om 19.45 uur

Graag uiterlijk maandag opgeven, wie er mee gaan, via mijn mailadres.

Voor de oefening is het verstandig digitaal materiaal mee te nemen als tekst van de vereniging, foto's en logo's. We kunnen oefenen met de activiteitenagenda, het inbrengen van tekst en foto's op de gewone pagina's maar ook het inbrengen van foto's in een fotoalbum. Kortom een oefensessie. Belangrijker nog is dat we van elkaar kunnen leren.

Erik vd Broek is er zelf niet bij. Wel is het de bedoeling om opmerkingen te verzamelen en door te geven aan Erik. In juni willen we overgaan tot de officiƫle opening van de site.

Op dit moment zijn de doorlinkverenigingen nog niet voorzien van een activiteitenagenda. Ik hoop dat dat volgende week wel klaar is. Willen jullie ook de digitale logo's van de vereniging meenemen of alvast versturen naar mijn mail adres.

Zoals voorgaande keer al is genoemd zullen de kosten voor de verenigingen minimaal worden. Om onderhoud, domeinregistratie en hosting verder te kunnen bekostigen wordt ruimte gecreƫerd voor het plaatsen van advertenties van bedrijven uit de regio. Acquisitie en plaatsing valt onder verantwoordelijkheid van Dorpsbelangen.

Vriendelijke groet,

Johannes Nijmeijer


terug naar agenda