Nominaties Winsum Spiritprijs

Ook dit jaar reikt de burgemeester van de gemeente Winsum weer de ¨Winsum Spiritprijs´ uit. Dit is een prijs voor een persoon of groep die een bijzondere prestatie heeft geleverd op het gebied van kunst, cultuur, sport of leefbaarheid. De winnaar krijgt € 500,-! Er zijn tien voorstellen voor nominaties binnengekomen.

De jury van de Winsum Spiritprijs heeft drie nominaties uitgekozen. Dit zijn:
Dorpscoöperatie Reitdiepdal
Dorpscoöperatie Reitdiepdal zet zich in voor de leefbaarheid in Sauwerd en omgeving. De vrijwilligers hebben de dorpswinkel overeind gehouden en er een echte ontmoetingsplek van gemaakt.

VV Winsum
VV Winsum heeft 1100 leden en is een zeer actieve, levendige voetbalclub. VV Winsum speelt een belangrijke sportieve rol in de ontwikkeling van de jeugd en staat symbool voor de verbondenheid in Winsum.

Culturele Commissie Adorp
CC Adorp is al jaren in staat om in een kleine gemeenschap op hoog niveau een grote verscheidenheid aan activiteiten te organiseren op het gebied van kunst en cultuur.

Prijsuitreiking
De prijsuitreiking vindt plaats op woensdag 20 december om 19.30 uur in De Hoogte, Kerkpad 8 in Winsum.
De drie genomineerden laten hun bijzondere prestatie zien in een korte presentatie. Daarna wijst de jury de winnaar aan. De jury bestaat uit burgemeester Rinus Michels, twee inwoners en twee medewerkers van de gemeente Winsum. Smartlappenkoor Biggelmee verzorgt de muzikale omlijsting.
Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Aanmelden is niet verplicht maar wordt wel op prijs gesteld; dit kan per e-mail via p.brakels@winsum.nl.