Adorp informeert

Selecteer pagina

Update projectorkest Muziekvereniging Adorp + Supporting Act

De afgelopen maanden hebben we het plan bedacht om een projectorkest te vormen en herhaaldelijk oproepen geplaatst om muzikanten te motiveren om gezellig met ons mee te doen.
Tot nu toe is dit een zeer geslaagde actie gebleken: in totaal hebben 9 muzikanten zich gemeld om met ons mee te doen aan ons kerstconcert op 21 december 2019. We hebben nog 2 repetities te gaan om ons zo goed mogelijk voor te bereiden. Uiteraard zijn wij ook met een delegatie aanwezig op de kerstmarkt op 14 december 2019 in Dorpshuis Artharpe in Adorp waar we Christmas Carols zullen spelen. Nu ons laatste nieuws:
WE HEBBEN EEN SUPPORTING ACT!!!!

Wegens voorgaand succes hebben we Josien Miedema (zang) en Gert Pölkerman (gitaar) bereidt gevonden om weer voor ons en u op te treden. Hun gezelschap heeft zich ook uitgebreid; zij worden vergezeld door Rachelle Sulmann (zang) Zij zullen een zeer sfeervol optreden ten gehore brengen.

U bent van harte welkom op 21 december 2019 om 20:00 uur in de kerk in Adorp; kom op tijd want we verwachten een grote opkomst