Adorp informeert

Selecteer pagina

Rabobank Noordenveld West Groningen draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Noordenveld West Groningen stelt € 100.000,- beschikbaar! Ook de Vereniging van Volksvermaken Adorp doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Stemmen
Van zaterdag 9 februari tot en met donderdag 28 februari 2019 mogen klanten van Rabobank Noordenveld West Groningen vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club.

Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 100.000,- te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. Vereniging van Volksvermaken Adorp ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle klanten
Het is voor Vereniging van Volksvermaken Adorp belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken om de leefbaarheid in Adorp in stand te houden door verschillende activiteiten te organiseren, Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden 1 of 2 stemmen geven aan de Vereniging van Volksvermaken Adorp tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Noordenveld West Groningen.

Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/nwg.
Bedankt voor jouw steun!

Groeten van Vereniging van Volksvermaken Adorp