Adorp informeert

Selecteer pagina

Op vrijdag 14 februari staan er op de Dorpstafel een aantal heerlijke gerechten voor u klaar. Aangezien het Valentijnsdag is mag u kiezen uit:

  • zoete aardappelpuree of gebakken aardappeltjes,
  • spruitjes of bloemkool,
  • kaas of gehaktballetjes,
  • zoete yoghurtperentaart als nagerecht.

Opgave kan bij Wies, 0613042129.

Na afloop van de maaltijd kunt u aansluiten bij het Valentijnsconcert in de kerk. Voor kaartjes kunt u terecht bij Jannie Boer, 0615137546 (bij voorkeur via Whatsapp).

Elke vrijdagavond is er dorpstafel à la maison, eten zoals thuis. Er is een grote poule van mensen die een ‘eenvoudige’ maaltijd met voor- of nagerecht maakt voor € 9. Daarvoor krijg je een heerlijke maaltijd, één drankje en gezelligheid.

Hoe werkt de dorpstafel?

Er wordt gekookt voor 16 mensen, 2 volle tafels. Om zes uur staat het eten klaar op de tafels en kan er opgeschept worden. Graag opgeven via telefoon bij bovengenoemd nummer.

De ingrediënten worden zoveel mogelijk gekocht in de dorpswinkel van Sauwerd ter ondersteuning van de coöperatie. Er wordt ingekocht wat die week het gunstigst is. Het menu en de kok van de week worden daarom pas uiterlijk dinsdag op www.adorp.com gezet en op de borden in Adorp bekendgemaakt.

Wil je het liever thuis opeten? Laat het even weten aan de kok van die week. Het telefoonnummer komt op de borden en op de site. Je kunt een maaltijd afhalen vanaf half zeven.
Wil je ook meedraaien in de poule van koks, laat het weten aan de kok van de week.