Adorp informeert

Selecteer pagina

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie te vinden wat u zoekt.

Dorpstafel á la maison

Dorpstafel á la maison

Vrijdag 23 september koken Jolanda, Kirsten en Antoinette. Het menu is: gegrilde witlof, bietje en peer met oude kaas, aardappelpuree, stukjes schnitzel. Het dessert is chocolademousse. Opgave bij Jolanda, 0651701949. Vanaf 17.30 uur ben je welkom. De kosten zijn €...

Lees meer
Burendag 2022: Klusochtend kerkhof Adorp op zaterdag 24 september

Burendag 2022: Klusochtend kerkhof Adorp op zaterdag 24 september

Ook dit jaar gaan we op burendag weer in de weer met emmers, boenders, vegers, en sop om vogelpoep, groenaanslag, bladgruis, en wat dies meer zij te verwijderen. Graag nodigen we iedereen die hierin (opnieuw) een rol wil spelen om zich op zaterdag 24 september om 10.00 uur naar de kerk in Adorp te begeven. Daar staat koffie en koek klaar, naast alle benodigde klusmaterialen. Zorg alleen zelf voor werkhandschoenen! Aanmelden kan bij mans.schepers@rug.nl .

Lees meer

Burendag Speelweide

Op zaterdag 24 september viert Nederland weer Burendag. Burendag is een initiatief van het Oranje Fonds en Douwe Egberts en wordt ieder jaar op de 4e zaterdag van de maand september gevierd. Ook Speelweide de Molen doet weer mee. De Speelweide moet zo langzamerhand...

Lees meer

Feestavond Culturele Commissie Adorp/Sauwerd/Wetsinge

De Culturele Commissie Adorp/Sauwerd/Wetsinge organiseert een boeiende muzikale avond op zaterdag 17 september in het dorpshuis Ubbegaheem in Sauwerd met het optreden van de gelegenheidsformatie “Opgesupheert” uit Adorp. De aanvang is om 21.00 uur en de toegang is gratis. Deze avond nemen we ook afscheid van Ben Kwerreveld als voorzitter van CCA.

Lees meer

Duurzame Installaties-Adorp

Diana's Haarstijl

Anne van der Veen Bouw en Onderhoud

Dorpswinkel Sauwerd

Share This