Adorp informeert

Selecteer pagina

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie te vinden wat u zoekt.

Fietsroute Plus wordt DOORFIETSROUTE Groningen-Winsum

Fietsroute Plus wordt DOORFIETSROUTE Groningen-Winsum

Doorfietsroute is de nieuwe naam van fietspaden Fietsroute Plus in de regio Groningen-Assen met specifieke kenmerken. Fietspaden langs de provinciale weg worden door de provincie aangemerkt als één van de drie gevaarlijkste in de provincie Groningen. Tussen Koningslaagtepad en de Spoorlaan is de start van de aanleg al zichtbaar. Eind 2021 is de doorfietsroute klaar.

Lees meer
“Hogeland on the move” op dinsdag 28 juli in Adorp

“Hogeland on the move” op dinsdag 28 juli in Adorp

De hele zomervakantie organiseert Hogeland Beweegt allerlei en sportieve activiteiten voor jongeren  van 6 tot 18 jaar. Iedere week wordt op 4 dagen een activiteit georganiseerd, steeds in een ander dorp. De dag is verdeeld voor twee leeftijdscategorieën, namelijk een dagdeel voor 6-12 jaar en een dagdeel voor 12-18 jaar.

Lees meer

Afsluitende dorpstafel op 10 juli

Door het corona-virus is de dorpstafel dit voorjaar behoorlijk in het water gevallen. Om toch dit seizoen niet in mineur af te sluiten, gaan we iets organiseren. De bedoeling is om buiten, op het dorpsplein, een lopend buffet te organiseren. Lekkere gerechten voor...

Lees meer

Mw Gräper houdt vast aan totale afsluiting van Molenweg Noord

Ook per brief aan Gedeputeerde Staten werd gedeeltelijk open houden van Molenweg Noord niet gehonoreerd. Draagvlak in de directe omgeving is volgens de nieuwe omgevingswet belangrijk. Mw Gräper: Ik besef mij dat het afsluiten van de Molenweg Noord weinig draagvlak heeft in het dorp. Het afsluiten komt echter de veiligheid in het dorp en de provinciale weg ten goede en dat is ook in belang van het dorp.

Lees meer

Uw advertentie hier?

Diana's Haarstijl

Duurzame Installaties-Adorp

 

Diana's Haarstijl

Duurzame Installaties-Adorp

Dorpswinkel Sauwerd

Delen