Adorp informeert

Selecteer pagina

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie te vinden wat u zoekt.

Raad waar ie staat!

Raad waar ie staat!

Om toch een beetje leven in de brouwerij te brengen nu veel activiteiten geen doorgang kunnen vinden, waaronder onze herfstactiviteit, organiseren we als Vereniging van Volksvermaken een speurtocht. Volledig coronaproof! Wie raad waar ie staat!?! Raad alle plaatsen vanwaar deze foto’s in Adorp zijn gemaakt.

Lees meer
Onderzoek bomen rondom begraafplaats Adorp

Onderzoek bomen rondom begraafplaats Adorp

In augustus en september 2020 heeft Stedelijk Groen bv in opdracht van gemeente Het Hogeland een visuele boom-veiligheidscontrole uitgevoerd  rond de kerk en het aanpalende kerkhof, gelegen aan de Torenweg te Adorp. Dit naar aanleiding van overleg met de gemeente over de staat van de begraafplaats.

Lees meer

Burendag op speelweide De Molen

     BURENDAG OP DE MOLENWEIDE Afgelopen zaterdag 26 september hebben we op de speelweide de jaarlijkste Burendag weer gevierd. Het was weer gezellig en we hadden wederom prachtig weer. Dit jaar hebben we naast het in orde maken van de speeltoestellen en de tuin ook...

Lees meer

Uw advertentie hier?

Diana's Haarstijl

Duurzame Installaties-Adorp

 

Diana's Haarstijl

Duurzame Installaties-Adorp

Dorpswinkel Sauwerd

Share This