Adorp informeert

Selecteer pagina

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie te vinden wat u zoekt.

16 december Klaverjasavond

Vrijdag 16 december organiseren Trijntje en Peter in samenwerking met dorpshuis Artharpe een gezellige klaverjasavond. Kun je klaverjassen, dan mag je meedoen. De inleg is € 5 per persoon. Er zijn mooie prijzen te winnen. Aanvang 20.00 uur.

Lees meer

Grote bingoavond, 2 december

Vrijdag 2 december organiseert dorpshuis Artharpe een bingoavond. Zoals gebruikelijk verzorgen Trijntje en Willie de organisatie. Aanvang is 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. De inleg voor zes rondes is € 6 en er zijn mooie prijzen te winnen.

Lees meer
Dorpstafel á la maison

Dorpstafel á la maison

Vrijdag 25 november koken Jolanda, Kirsten en Antionnette: stoofvlees met groente en rijst hangop met stoofpeer en pepernoten Opgave bij Jolanda, 06-51701949. Vanaf 17.30 uur ben je welkom. De kosten zijn € 10, inclusief een drankje. Wil je het liever thuis opeten,...

Lees meer
Adorper Sinterklaasjournaal – 18 november

Adorper Sinterklaasjournaal – 18 november

De Pieten halen een pakje op bij het pakketjeshuis in Adorp. Het is van juf Floor en is voor Sinterklaas. Wat zit er in het pakket? De Pieten zijn heel nieuwsgierig. En waarom is Sinterklaas steeds zo vrolijk en heeft hij het steeds over het grote feest van school en Thuishuis Klein is Fijn. Klik gauw op ‘Lees meer’ en bekijk het Adorper Sinterklaasjournaal

Lees meer

Duurzame Installaties-Adorp

Diana's Haarstijl

Anne van der Veen Bouw en Onderhoud

Dorpswinkel Sauwerd

Share This