Adorp informeert

Selecteer pagina

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie te vinden wat u zoekt.

Dorpstafel, 24 mei

Dorpstafel, 24 mei

Vrijdag 24 mei koken Frits en Henk. Op het menu staan: goedgevulde groentetjessalade met kip, maissalade met ananas en geitenkaas, krieltjes uit de oven. Het dessert is gekarameliseerde appel met kaneelroom en speculaas. Opgave bij Frits (0612969772). Vanaf 17.30 uur...

Lees meer

Midzomerevent

Dorpshuis Artharpe organiseert 8 juni vanaf 15.00 uur een midzomerevent. Er zijn nog enkele plaatsen vrij op de markt. Wil je met een kraam op de markt staan, meld je dan aan bij Jeroen, Marc of Nettie. Dit geldt ook voor kinderen die spullen willen verkopen op de rommelmarkt.

Lees meer
Publicatieborden

Publicatieborden

De huidige borden zijn schoolborden, geschikt voor krijt en magneet. Voortdurend stellen we magneetjes beschikbaar, maar de huishoudelijke belangstelling in het dorp voor deze magneetjes is wel heel erg groot. Daarom vragen we aan iedereen in Adorp het volgende:

Lees meer
Dorpstafel, 17 mei

Dorpstafel, 17 mei

Vrijdag 17 mei koken Zwantine en Gerard een menu dat helemaal past bij deze tijd van het jaar: asperges met zalm of ham en ei, gebakken krieltjes, gemengde salade. Het dessert is monchoupunt met kersencompote. Opgeven bij Gerard (06-54955047). Vanaf 17.30 uur ben je...

Lees meer
Share This