Adorp informeert

Selecteer pagina

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie te vinden wat u zoekt.

De vlag van oud gemeente Adorp hangt weer in de lucht

De vlag van oud gemeente Adorp hangt weer in de lucht

Al vele jaren ligt die vlag onaangeroerd in de kast. Het is de officiële vlag van destijds de gemeente Adorp. Al lang loop ik met het idee rond om hem maar eens uit te hangen en te kijken wat voor reacties het losmaakt. Zou Adorp een vlag moeten hebben met daarop in plaats van de leeuw, de draak van Harssens ?

Lees meer
Klusochtend op het kerkhof in Adorp met NLDoet

Klusochtend op het kerkhof in Adorp met NLDoet

Het kerkhof in Adorp ligt er niet al te florissant bij. Vanuit de Historische Kring Ubbega is het initiatief genomen om hier iets aan te gaan doen. Voor NL-DOET op zaterdag 29 mei zoeken we mensen die mee zouden willen helpen met enkele hoognodige werkzaamheden aan de grafmonumenten. We verzamelen bij de kerk om 9.30 uur en we stoppen om ongeveer 12.00 uur.

Lees meer
OC: Siepel en Mouse in Adorp

OC: Siepel en Mouse in Adorp

Werk in moestuin bij De Wierde bezorgt vrijwilligers Siepel en Mous veel genoegen. Een groep enthousiastelingen beleeft vanaf augustus 2020 veel plezier aan hun werkzaamheden in de moestuin, die een plekje heeft bij de natuurspeelplaats op het terrein van IKC De Wierde.

Lees meer

Subsidie dorpsbudget

Beste Adorpers, Het bestuur van Speelweide De Molen is voornemens een nieuw speeltoestel met bijbehorende bank op het speelterrein te plaatsen. We willen daarvoor gebruikmaken van het dorpsbudget en een subsidie aanvragen bij de gemeente Het Hogeland. Om dit project...

Lees meer

Klachten over Ziggo aansluitingen in Adorp blijven aanhouden

Grondwerk en aanwezigheid van kabel-monteurs in Adorp doen verbetering verwachten van dienstverlener Ziggo, het tegendeel is waar. Beelden op tv zijn vaak zodanig blokkerig dat de tv door veel mensen maar uitgeschakeld wordt. Dataverbindingen werken slecht, online videoverbindingen worden bij thuiswerkers met regelmaat verbroken.

Lees meer

87 handtekeningen

Op vrijdag 12 maart hebben Rense Rozeboom en Gerard Wolbers 87 ondertekende klachtenbrieven overhandigd aan Ziggo. De handtekeningen waren in een week tijd verzameld. Dat laat zien hoe erg het leeft in Adorp. De overhandiging zelf stelde helaas niet zoveel voor....

Lees meer

Uw advertentie hier?

Diana's Haarstijl

Duurzame Installaties-Adorp

 

Diana's Haarstijl

Duurzame Installaties-Adorp

Dorpswinkel Sauwerd

Share This