Adorp informeert

Selecteer pagina
Burgemeester Henk Jan Bolding op bezoek in Adorp

Burgemeester Henk Jan Bolding op bezoek in Adorp

Met de herindeling naar gemeente Het Hogeland zijn de bestuurlijke lijntjes naar de dorpen veranderd. Dorpsbelangen heeft verzoeken ingediend, in nauw overleg met de dorpencoördinator, voor een gesprek met de gebiedswethouder over de begraafplaats, voor een gesprek met de burgemeester met name over ‘t Stee en voor een ontmoeting met het college over de invoering van de nieuwe Omgevingswet.

Lees meer
AED Adorp en leren reanimeren via een online cursus

AED Adorp en leren reanimeren via een online cursus

Onlangs zijn we als voetbalkijkers getuige geweest van een adequaat ingrijpen met een AED. Dat heeft de Deense voetballer Christian Eriksen het leven gered, waarschijnlijk zonder nadelige gevolgen door het snelle ingrijpen van de hulpverleners op het voetbalveld. Voor gebruik van AED biedt Groningen HartVeilig voor de tweede maal een gratis online reanimatiecursus aan.

Lees meer

Mw Gräper houdt vast aan totale afsluiting van Molenweg Noord

Ook per brief aan Gedeputeerde Staten werd gedeeltelijk open houden van Molenweg Noord niet gehonoreerd. Draagvlak in de directe omgeving is volgens de nieuwe omgevingswet belangrijk. Mw Gräper: Ik besef mij dat het afsluiten van de Molenweg Noord weinig draagvlak heeft in het dorp. Het afsluiten komt echter de veiligheid in het dorp en de provinciale weg ten goede en dat is ook in belang van het dorp.

Lees meer

Nieuwe website www.adorp.com

Het afgelopen jaar is hard gewerkt aan de nieuwe opzet van de website. Het is bijna zover dat we de oude vetrouwde website kunnen inruilen voor de nieuwe. Dit zal per 1 februari gaan gebeuren. Als u alvast wilt zien hoe de nieuwe site eruit gaat zien, kunt u kijken op...

Lees meer

Duurzame Installaties-Adorp

Diana's Haarstijl

Anne van der Veen Bouw en Onderhoud

Dorpswinkel Sauwerd