Adorp informeert

Selecteer pagina

Dinsdagavond waren alle bewoners van Adorp uitgenodigd mee te denken over de toekomst voor Adorp in de jaren 2025/2035. Een werkgroep is daar al actief mee bezig onder de begeleiding van de vereniging Groninger Dorpen. De werkgroep wordt nog eens ondersteund door een klankbordgroep. Mooi van opzet en de bezetting voor beide groepen bestaat uit een goede leeftijdsafspiegeling van het dorp. Met flyers zijn oproepen gedaan voor ideeën en daarop is veel gereageerd.

Deze avond was bestemd om met elkaar te gaan brainstormen. Brainstormen kent geen voorwaarden of bezwaren, je gaat er volkomen blanco in. “”Ja maar”” is not done.  Onder begeleiding van de heren Erwin Bloeming en Geert Hoevers van Groninger Dorpen werd het een bewegelijke avond. Eerst stikkers plakken en daarna  onder thema’s met groepen aan de slag. In de sub werkgroepen worden de thema’s verder voortgezet. Zie hiervoor de foto’s.

Heb je nu wat gemist, kon je deze avond niet aanwezig zijn, wil je toch nog deelnemen dan kun je je altijd nog aanmelden bij de werkgroep. De werkgroep wil zoveel mogelijk hierover publiceren door te flyeren of via deze website.
Met dank aan Chiel voor de foto’s.