De eerste drie avonden van de fietsvierdaagse zitten erop. Op maandagavond vertrokken 25 fietsers uit Adorp, Sauwerd en Winsum voor een fietstocht westwaarts, richting Fransum. Dinsdagavond waren het er iets meer voor een fietstocht richting Bedum. Woensdagavond weer wat nieuwe fietsers voor een tocht naar Winsum. Voor donderdagavond staat de laatste fietstocht richting Groningen op het programma. Door het mooie weer zal het weer een plezierig tochtje worden. Ja, en dan morgen de dag van de herkansingen. Hopelijk laat het onweer nog even op zich wachten.

Heb je zin om een avond mee te fietsen, dan kan dat. Dinsdagavond gaat de rit naar het oosten, richting Bedum. De start is tussen 18.00 en 19.00 uur bij dorpshuis Artharpe in Adorp. Naar verwachting zal iedereen rond 21.00 uur weer terug zijn in het dorpshuis om zijn stempelkaart af te laten stempelen.

Voor de organisatie vragen we een kleine bijdrage van € 5 voor alle tochten en € 2 voor een enkele dag. Hiervoor krijgt u iets lekkers mee voor onderweg.