Adorp informeert

Selecteer pagina

Even een reminder voor de mensen die net terug zijn van vakantie!

Muziekvereniging Adorp heeft weer wat leuks bedacht. Regelmatig is deze club van enthousiaste muzikanten te zien en vooral te horen in de regio. Samen musiceren en hun publiek vermaken is het hoofddoel van de vereniging. Ieder jaar worden er verrassende thema’s bedacht voor de diverse concerten en uitvoeringen. In 2016 heeft de vereniging in oktober voor het eerst een oktoberfest georganiseerd. Deze keus was een schot in de roos. Het werd een zeer gezellig feest waarbij de bezoekers zich in de mooiste kostuums hadden verkleed. Er werd nog lang over nagepraat.

Het is dus hoog tijd voor een Oktoberfest 2.0!

Op 21 oktober 2023 is het zover. Dan organiseert Muziekvereniging Adorp haar “Oktoberfest” in Dorpshuis Artharpe. Voor deze gelegenheid heeft de vereniging bevriende muzikanten uitgenodigd om mee te spelen tijdens de optredens. Voor de leden is dit alleen al een feest waar ze zich enorm op verheugen.

Voor alle bezoekende feestgangers, vrienden, bekenden, familie en andere geïnteresseerden ligt er een leuke uitdaging: wie verkleed zich het mooist! Tijdens een pauze van het orkest worden er prijzen uitgereikt. De hoofdprijs voor de mooist verklede bezoeker van het oktoberfest is een grote taart. Natuurlijk zijn er ook prijzen voor de 2e en 3e plaats. Iedereen is van harte welkom op het Oktoberfest van Muziekvereniging Adorp.

Waar: Dorpshuis Artharpe, Torenweg 9 te Adorp

Wanneer:  21 oktober 2023 vanaf 20:30 uur.

Entree: GRATIS