Adorp informeert

Selecteer pagina

Oproep om te komen klussen op het kerkhof in Adorp tijdens Burendag. Ook dit jaar gaan we op burendag weer op het kerkhof in Adorp in de weer met emmers, boenders, vegers, en sop om vogelpoep, groenaanslag, bladgruis, en wat dies meer zij te verwijderen.
Graag nodigen we iedereen die hierin (opnieuw) een rol wil spelen om zich op zaterdag 23 september om 10.00 uur naar de kerk in Adorp te komen. Daar staat koffie en koek klaar, naast alle benodigde klusmaterialen. Zorg alleen zelf voor werkhandschoenen!

We gaan dan de hele ochtend met zijn allen aan de slag. We eindigen zo rond een uur of één, maar de praktijk leert dat dit moment zichzelf altijd wel een beetje regelt. Net als voorgaande keren hopen we op een goede opkomst. Dit is ook van belang vanuit onze afspraak met de gemeente het Hogeland, waarin we vanuit het dorp de toezegging hebben gedaan zelf actief bij te dragen aan het aanzien van het kerkhof. Voor een idee van de opkomst hebben we graag dat je je aanmeldt bij Mans Schepers (mans.schepers@rug.nl).

We zien jullie graag!

Met een vriendelijke groet,
namens de Historische Kring Ubbega,
Mans Schepers en Ben Kwerreveld