Adorp informeert

Selecteer pagina

Sauwerd beweegt is de sportweek voor iedereen in Sauwerd, Wetsinge en omgeving. De hele week zullen er verschillende activiteiten zijn op het gebied van sport, zoals trainingen, clinics en wedstrijden. “Sauwerd Beweegt” bestaat al 10 jaar.

Twister maandagmiddag
Nieuw dit jaar: Mega Twister! Wat je je daarbij moet voorstellen? Exact wat we zeggen: Twister maar dan HEEL GROOT. Dat moet wel lachen worden:) Dit gaan we op maandag 17 juni doen bij SIOS van 16 tot 17 uur. Iedereen van 5 jaar en ouder kan meedoen.

Priksleeën dinsdagmiddag
Ook met een zonnetje aan de lucht kun je prima priksleeën! Op dinsdagmiddag 18 juni kunnen alle kinderen vanaf 5 jaar in de Oosterstraat meedoen aan de priksleewedstrijd. Om 15:45 uur kun je je ter plekke opgeven en je hoeft alleen maar lekker zittende kleding aan te doen. De sleeën en stokken worden geregeld. Kom je ook?

Bootcamp dinsdagavond
Ben jij klaar om je fitter dan ooit te voelen? Doe mee met Bootcamp op dinsdag 18 juni om 19:30 uur! Tijdens deze uitdagende training ga je samen met anderen zweten en grenzen verleggen. We werken aan kracht, conditie en uithoudingsvermogen en iedereen kan meedoen. Of je nou geoefend bent of nog niet helemaal in shape.

Open gymlessen kinderen donderdagmiddag
Donderdagmiddag 20 juni kunnen de kids komen gymmen tijdens de open lessen van Wardeus. Vanaf 2,5 jaar t/m groep 2 kan er om 16:00-16:45 gegymd worden in de sporthal in Sauwerd. Daarna kunnen alle kinderen van groep 3 t/m 5 komen gymmen tot 17:45 uur. De laatste les voor de kinderen van groep 6 t/m 14 jaar is aansluitend en eindigt om 18:45 uur. Trek fijne sportkleding aan en heb je geen gymschoenen dan kan dat ook prima op blote voeten.

En vele andere activiteiten
Open tennislessen maandag
Straten volleybal woensdag
Ringsteken woensdag
Walking Football vrijdag
Enzovoort zie de hah flyer, voor iedereen in beweging.

Sauwerd beweegt2024