CCASW organiseert expositie in kerk Adorp

CCASW organiseert expositie in kerk Adorp

De Culturele Commissie Adorp/Sauwerd/Wetsinge (CCASW) organiseert op 5/6, 12/13 november 2022 een expositie met werk van twee bijzondere kunstenaars Bé Kracht en Maaike Buisman. Toegang is van 14.00-17.00 uur en zoals altijd gratis. De opening van de expositie is op zaterdag 5 november 14.00 uur in de Kerk Adorp. Allen van harte welkom.

Lees meer

Feestavond Culturele Commissie Adorp/Sauwerd/Wetsinge

De Culturele Commissie Adorp/Sauwerd/Wetsinge organiseert een boeiende muzikale avond op zaterdag 17 september in het dorpshuis Ubbegaheem in Sauwerd met het optreden van de gelegenheidsformatie “Opgesupheert” uit Adorp. De aanvang is om 21.00 uur en de toegang is gratis. Deze avond nemen we ook afscheid van Ben Kwerreveld als voorzitter van CCA.

Lees meer
CCA exposeert met drie kunstenaars in Kerk Adorp

CCA exposeert met drie kunstenaars in Kerk Adorp

De Culturele Commissie Adorp/Sauwerd/Wetsinge heeft 3 kunstenaars uitgenodigd te komen exposeren. Deze expositie wordt gehouden op 5, 6, 12 en 13 maart in de kerk van Adorp. Tijdens deze expositie is werk te zien van Anna Maria Vargiu, Meindert Wiertsema en Koos Bladt. Zaterdag 5 maart om 14.00 uur zal het Strijkkwartet Regina Forte de expositie muzikaal openen.

Lees meer
Expositie Culturele Commissie Adorp/Sauwerd/Wetsinge te Adorp

Expositie Culturele Commissie Adorp/Sauwerd/Wetsinge te Adorp

De Culturele Commissie Adorp/Sauwerd/Wetsinge heeft 2 kunstenaars uitgenodigd te komen exposeren. Deze expositie wordt gehouden op 6, 7, 13 en 14 november in de kerk van Adorp. Zaterdag 6 november om 14.00 uur zal de expositie muzikaal worden geopend met Balkanmuziek door Jasmina Milojkovis (zang en accordeon), Johan Kloosterhuis (saxofoon) en Hendrik-Jan Mullen (gitaar). De expositie is op genoemde dagen van 14.00 tot 17.00 uur te bezoeken, de toegang is gratis.

Lees meer