Adorp informeert

Selecteer pagina
Dubbelexpositie in het kader van Cultuurdorpen, Adorp en Onderdendam

Dubbelexpositie in het kader van Cultuurdorpen, Adorp en Onderdendam

Een dubbelexpositie op twee locaties in het kader van ‘Cultuurdorpen van het Hogeland’ tijdens de weekeinden 17/18 en 24/25 juni. Tijdens genoemde dagen exposeren er vier Onderdendamse kunstenaars in Adorp en vijf Adorper kunstenaars in Onderdendam: een mooie kruisbestuiving. De officiële opening is op 17 juni om 14.00 uur in De Kerk te Onderdendam en wordt uitgevoerd door Patty Wagemans, directeur van de Stichting Oude Groninger Kerken.

Lees meer
CCASW organiseert expositie in kerk Adorp

CCASW organiseert expositie in kerk Adorp

De Culturele Commissie Adorp/Sauwerd/Wetsinge (CCASW) organiseert op 5/6, 12/13 november 2022 een expositie met werk van twee bijzondere kunstenaars Bé Kracht en Maaike Buisman. Toegang is van 14.00-17.00 uur en zoals altijd gratis. De opening van de expositie is op zaterdag 5 november 14.00 uur in de Kerk Adorp. Allen van harte welkom.

Lees meer

Feestavond Culturele Commissie Adorp/Sauwerd/Wetsinge

De Culturele Commissie Adorp/Sauwerd/Wetsinge organiseert een boeiende muzikale avond op zaterdag 17 september in het dorpshuis Ubbegaheem in Sauwerd met het optreden van de gelegenheidsformatie “Opgesupheert” uit Adorp. De aanvang is om 21.00 uur en de toegang is gratis. Deze avond nemen we ook afscheid van Ben Kwerreveld als voorzitter van CCA.

Lees meer